Home Fun DOEN: Millie Bobby Brown daagt je uit om een hilarische scène uit...

DOEN: Millie Bobby Brown daagt je uit om een hilarische scène uit ‘Stranger Things’ na te spelen

Spoiler alert: de #NeverEndingChallenge gaat over de laatste aflevering van seizoen 3!

© netflix & Instagram @milliebobbybrown

Millie Bobby Brown, Eleven uit de Netflixreeks ‘Stranger Things’, daagt je uit voor de #NeverEndingChallenge. Daarbij moet je een hilarische scène en bijhorend dansje uit de laatste aflevering van seizoen 3 naspelen. Zij geeft alvast het goede én hilarische voorbeeld.

We zijn nog volop bezig met het dopje van een fles te proberen trappen voor de #BottleCapChallenge of er staat ons al een nieuwe uitdaging te wachten. Deze heeft alles te maken met het allernieuwste seizoen van de populaire Netflixserie ‘Stranger Things’. Ben je nog niet aan het einde van seizoen drie en haat je spoilers, dan raden we aan om NIET verder te lezen.

Schattig en hilarisch duet

We maken in het derde seizoen kennis met een nieuw personage Suzie, het vriendinnetje van Dustin. In de allerlaatste aflevering is Dustin as usual bezig met de wereld te redden van verschrikkelijke monsters. Hij heeft een cijfercode nodig waar enkel Suzie hem mee kan helpen, maar zij wil die enkel zeggen als hij eerst samen met haar hún liedje zingt. Wat volgt is een schattig en hilarisch duet. De twee zingen het themaliedje van de filmklassieker ‘The Neverending Story’ uit de jaren tachtig.

Een scène die we sowieso nooit meer zullen vergeten, en zo denkt hun collega-actrice Millie Bobby Brown er ook over. Zij deelde een filmpje op Instagram waarin ze het fragment naspeelt én een knotsgek dansje doet op hun duet. De video werd op enkele dagen tijd al meer dan vijf miljoen keer geliket.

Zelf verzonnen dansmoves

Millie daagt jou nu uit om in haar voetsporen – en die van Suzie en Dustin –  te treden en de scène met bijhorend dansje na te bootsen. Je mag heel creatief zijn en er enkele zelf verzonnen moves insteken, zoals Millie zelf ook doet. Zonder enige gêne, we love her! Succes!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.