Home Fun ‘Misfit 3: de finale’ komt als Netflix Original op de streamingdienst te...

‘Misfit 3: de finale’ komt als Netflix Original op de streamingdienst te staan

En dat al heel binnenkort!

misfit 3
© Netflix

Wacht jij al een hele tijd geduldig op het laatste deel van de ‘Misfit’-reeks? Dan hebben we goed nieuws, want ‘Misfit 3: de finale’ is binnenkort te zien… op Netflix!

Terwijl ‘Misfit‘ en ‘Misfit 2‘ de afgelopen jaren in de bioscoop verschenen, hebben de makers Splendid Film en NewBe beslist om het derde en laatste deel van de succesvolle reeks rechtstreeks op Netflix te laten verschijnen. En dat is al heel binnenkort! ‘Misfit 3: de finale‘ zou al in het voorjaar van 2021 op de streamingdienst te zien zijn.

Daarin zien we Djamila als Julia, Niek Roozen als Nick en Jolijn Henneman als Sterre. Tinne Oltmans kruipt opnieuw in de rol van Babette. Voor de rest bestaat de cast uit Fenna Ramos, Jill Schirnhofer, Bente Fokkens, Nienke van Dijk, Nick Schilder, Jeroen van Koningsbrugge, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder en Rico Verhoeven.

Eeuwige rivale

De synopsis klinkt als volgt: ‘Julia, Nick en Sterre beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen zelfs optreden tijdens een grote nationale liveshow. Totdat na het samenvoegen van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op Hoogland belandt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer één-positie probeert terug te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara. De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA’s, te winnen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.