Home Celebs Celeb News MUST SEE: Pussycats uit ‘Riverdale’ treden voor de eerste keer live op

MUST SEE: Pussycats uit ‘Riverdale’ treden voor de eerste keer live op

Pussycats
Foto: Tumblr

We krijgen maar niet genoeg van de ‘Riverdale‘-cast en jullie sowieso ook niet! Wacht maar tot je ziet wat de Pussycats dit weekend hebben gedaan op een Warner Bros.-feestje. Het zag er fan-tas-tisch uit!

Comic Con in San Diego was afgelopen weekend een echte hemel voor fans van ‘The CW‘-serie. Op Instagram zagen we niets anders dan leuke foto’s en video’s van de hele cast. En nu is er nog een cooler filmpje boven water komen drijven, namelijk eentje waarin de Pussycats live optreden tijdens een feestje van Warner Bros. op een podium dat een replica is van Pop’s Chock’lit Shoppe. De vier girls – Camila Mendes (Veronica), Ashleigh Murray (Josie), Hayley Law (Valerie) en Asha Bromfield (Melody) – gaven een show die niemand zal vergeten, en dat in hun Pussycat-outfits uit de reeks.

‘Sugar Sugar’

Tijdens het liedje ‘Sugar, Sugar‘ van The Archies kwam zelfs Madelaine Petsch (Cheryl) erbij om een stukje mee te zingen. You go girl!

Stiekeme hint?

Vorige week zagen we al een foto waarop Josie deel uitmaakt van de River Vixens. Misschien is dit optreden wel een stiekeme hint naar de mogelijkheid dat Cheryl in de serie zal optreden met de Pussycats? Oh well, we kunnen maar hopen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.