Home Fun MUST SEE: romantische film ‘The Kissing Booth’ staat binnenkort op Netflix

MUST SEE: romantische film ‘The Kissing Booth’ staat binnenkort op Netflix

De trailer werd op één dag al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

The Kissing Booth
Foto: Netflix

Wij zijn altijd op zoek naar de leukste, mooiste, grappigste en meest liefdevolle films op Netflix. En het lijkt erop dat ‘The Kissing Booth’ aan al onze verwachtingen zal voldoen. De trailer werd in één dag tijd al meer dan een miljoen keer bekeken, en wij kunnen niet wachten tot de volledige film online staat.

The Kissing Booth’, de verfilming van de gelijknamige bestseller van Beth Reekle, belooft een topprent te worden. In 2012 lag de boekenreeks in de rekken, en al snel werd die een wereldwijd succes. Wij begrijpen trouwens helemaal waarom.

Regels

Het verhaal gaat over Elle en haar beste vriend Lee. Al sinds hun geboorte zijn ze onafscheidelijk. Om hun vriendschap sterk te houden, hebben ze een paar regels. Zo luidt regel #2: nooit elkaars geheimen doorvertellen. Regel #9 houdt in: nooit verliefd worden op Lee’s irritante (maar héél knappe) oudere broer Noah Flynn.

11 mei

Je voelt het natuurlijk al aankomen: het duurt niet lang voor Elle tot over haar oren verliefd wordt op Noah, en Noah ook op haar. Ze besluiten hun liefde voor zich te houden. Maar wat als Lee erachter komt? Houdt hun vriendschap stand? Ontdek het vanaf 11 mei op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.