Home Fun MUST SEE: dit is de trailer van ‘You’, de serie die een...

MUST SEE: dit is de trailer van ‘You’, de serie die een combi lijkt van ‘PLL’ en ‘Gossip Girl’

Liefdesperikelen uit 'Gossip Girl' + spanning uit 'Pretty Little Liars' = 'You'

© 'You'

Zoals een van de hoofdrolspelers uit ‘You’, Shay Mitchell, een halfjaar geleden al verklapte, wordt de gloednieuwe serie een combinatie van ‘Pretty Little Liars’ en ‘Gossip Girl’. De trailer doet ons al verlangen naar een weekendje bingewatchen.

Volgens wat wij ervan hebben gezien, lijkt ‘You’ inderdaad op een combinatie van ‘Gossip Girl’ en ‘Pretty Little Liars’. Al geven we toe dat dat ook kan liggen aan hoofdrolspelers Penn ‘Dan’ Badgley en Shay ‘Emily’ Mitchell. Maar ook de verhaallijn van ‘You’ herinnert ons aan ‘GG’ en ‘PLL’.

Het verhaal van ‘You’

‘You’ gaat over Joe Goldberg (Penn Badgley) die verliefd wordt op Guinevere Beck (Elizabeth Lail) en haar online stalkt om alles over haar te weten te komen. Op die manier probeert hij haar voor zich te winnen. Op een nacht volgt hij haar naar een metrostation en daar redt hij zowat haar leven als Guinevere op de sporen belandt. Peach Salinger (Shay Mitchell) vermoedt dat Joe een geheim met zich meedraagt en doet er alles aan om dat te onthullen.

De trailer begint eerlijk gezegd wel héél cliché. Meisje valt, jongen vangt haar op en hun eerste ontmoeting lijkt al meteen liefde op het eerste gezicht. Maar hé, voor Penn Badgley zouden wij ons ook maar al te graag op de metrosporen laten vallen, hoor. Ga jij de serie ook bingewachten?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.