Home Fun Muziek Laura Tesoro gaat naar finale Eurovisiesongfestival!

Laura Tesoro gaat naar finale Eurovisiesongfestival!

Eurovisiesongfestival
Photo: Britta Pedersen/dpa Reporters / DPA
She did it! Laura Tesoro schitterde in de halve finale van het Eurovisiesongfestival en kon zo een plaatsje bemachtigen in de finale van zaterdag 14 mei.

Het was even spannend voor Laura Tesoro. Er mochten nog tien landen naar de finale en er waren gisteren al negen landen genoemd toen het laatste land nog gezegd moest worden. Wij zaten op het puntje van onze stoel en Laura kon het bijna niet meer houden, maar dan kwam het verlossende “Belgium!”. YES, we zijn erbij!

Team Belgium is ready! LET'S DO THIS!! 🇧🇪👊🏼

A post shared by L A U R A T E S O R O (@lauratesoro) on

Hoe kan het ook anders? Ze schitterde in een prachtige outfit van O’rèn en ze sprong er helemaal tussenuit dankzij het catchy nummer ‘What’s the pressure?’The pressure ligt nu alleszins een heel stuk hoger, maar wij geloven er zo hard in.

Het zal wel even spannend worden, want Laura zingt zaterdag als eerste in de finale en dat zal onze kans om te winnen en niet vergeten te worden tijdens al die andere nummers iets moeilijker maken. Hoe dan ook, wij zijn er zeker van dat Laura (letterlijk) zal shinen en we zijn nu al trots op haar fantastische prestatie!

Nog even het voorbije nieuws over Laura lezen? Dat kan je hier:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.