Home Fun 5 redenen waarom het soms leuker is om alleen naar een concert...

5 redenen waarom het soms leuker is om alleen naar een concert te gaan

3. Je hebt meer vrijheid

Concert
© Tajmia Loiacono via Unsplash

Je zou het bijna niet geloven, maar alleen naar een concert gaan, kan lonen. Het is op veel gebieden zelfs beter dan met vrienden naar een optreden gaan.

1. Get social

Niemand hebben om je te vergezellen is hét perfecte excuus om te socializen. Wanneer je naar een concert gaat, is de kans dat je af en toe moet wachten zeer groot. Gebruik deze tijd om contact te leggen met andere concertgangers. Dezelfde muzieksmaak hebben jullie al, dus laat dat je conversation starter zijn.

2. Geen gezeur van anderen

Stel, jij staat graag vooraan tijdens een optreden. Dan moet je vaak ruim op voorhand aanwezig zijn aan de concertzaal, en dat vindt niet iedereen fijn. Maar als je alleen naar een concert gaat, heb je dus ook geen vrienden die kunnen zeuren dat ze te lang moeten wachten.

3. Je hebt meer vrijheid

Je hebt niemand waar je rekening mee moet houden, jij kan dus alle beslissingen nemen! Wil je naar een artiest die je vrienden niet graag horen? Ga gewoon! Wil je op de eerste rij staan? Ga op die eerste rij staan! Wil je iets om te drinken? Je kan het gaan halen wanneer je wil.

4. Je vindt sneller een plek

Zeker als je een staanplaats hebt, is dit handig. Je kan een plek zoeken waar jij alles goed ziet. Alleen kan je ook gemakkelijker tussen het publiek door en ga je ook gewoon sneller een goede plaats kunnen bemachtigen.

5. Je kan volop genieten

Maar het belangrijkste: je kan volledig in de muziek opgaan. Er is geen verplichting om met anderen te praten en je kunt je volle aandacht aan de artiest op het podium schenken. Dans, zing zo luid als je wil mee en ontdek de vrijheid van alleen naar een concert te gaan.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.