Home Fun Muziek BELUISTER: ‘#LikeMe’-cast lanceert zomerlied ‘Laat ons een bloem’

BELUISTER: ‘#LikeMe’-cast lanceert zomerlied ‘Laat ons een bloem’

Je wordt er instant vrolijk van!

#lkeme zomerlied
© YouTube Ketnet

Social distancing blijft de regel, maar dat wil niet zeggen dat de cast van ‘#LikeMe’ heeft stilgezeten. Zij lanceerden zopas het zomerlied ‘Laat ons een bloem’ en een bijhorende videoclip.

Creativiteit is nodig in tijden zoals deze, en gelukkig hebben de brains achter ‘#LikeMe‘ dat in overvloed. Na een virtueel miniconcert dat op 1 mei plaatsvond, laat de ‘#LikeMe’-cast nu ook een zomersingle op ons los. Vorig jaar was het ‘Vlaanderen m’n land‘. Nu brengen Caro, Vince, Yemi, Camille, Kyona, Maria en Scott een hippe cover van ‘Laat ons een bloem‘ uit 1970 van Louis Neefs.

Betere wereld

In de bijhorende videoclip zien we de castleden elk afzonderlijk in de studio staan. Die opnames werden gemonteerd tot een mooi en kleurrijk geheel. De boodschap van ‘Laat ons een bloem’ is duidelijk: we moeten met z’n allen werken aan een betere wereld!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘#LikeMe’-marathon

Wil jij ‘#LikeMe’ van begin tot eind opnieuw bekijken? Dat kan tijdens de marathon die van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei plaatsvindt. Dan worden alle afleveringen uit het eerste en tweede seizoen, maar ook extra’s op Ketnet getoond. Op de eerste én de laatste dag wordt ook het miniconcert nog eens uitgezonden. Handig!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.