Home Fun Netflix lost trailer voor documentaire ‘Blackpink: Light Up The Sky’

Netflix lost trailer voor documentaire ‘Blackpink: Light Up The Sky’

In de Netflix Original krijgen fans nooit eerder geziene beelden voorgeschoteld.

blackpink documentaire
© Netflix

Er staan enkele leuke dingen op de planning bij Netflix in oktober, waaronder de documentaire ‘Blackpink: Light Up The Sky’ over de populaire K-popgroep. Daarin volgen we het verhaal van Jisoo, Lisa, Jennie en Rosé.

Blackpink maakte haar debuut in augustus 2016 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste vrouwelijke K-popgroep aller tijden. Het liedje ‘How You Like That‘ staat on repeat en ook andere nummers zijn geliefd bij fans en niet-fans. En dan zwijgen we nog over de spectaculaire muziekvideo’s. Jisoo, Lisa, Jennie en Rosé gingen ook al collabs aan met andere artiesten, zoals die met Selena Gomez voor ‘Ice Cream.

Maar hoe beleven de gezichten achter Blackpink die hele rollercoaster? In de Netflix Original ‘Blackpink: Light Up The Sky‘ krijgen fans nooit eerder geziene beelden voorgeschoteld. We volgen de reis van Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa waarbij ze elk terugkijken op de ups-and-downs die met het succes gepaard gaan. De streamingdienst loste zopas de officiële trailer voor de documentaire en wij weten al wat te doen op 14 oktober.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Reactie Blackpink

Ondertussen hebben de vier meiden van Blackpink ook de trailer gezien en hun reactie is zo leuk. Ze zijn alvast heel enthousiast over en benieuwd naar de release. Op het einde van de video vertelt Jisoo het volgende: ‘Het is hoe wij zijn in onze natuurlijke habitat. In plaats van het perfecte droomimago dat we normaal voorstellen, is het echt een meer oprechte kijk naar hoe we in het begin (van onze carrière) trainden en muziek maakten, en eigenlijk een diepere kijk op ons allemaal.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.