Home Fun Netflix lanceert trailer voor nieuwe ‘The Baby-Sitters Club’, gebaseerd op de youngadultboeken

Netflix lanceert trailer voor nieuwe ‘The Baby-Sitters Club’, gebaseerd op de youngadultboeken

Naast jonge opkomende talenten speelt 'Clueless'-actrice Alicia Silverstone ook een rol in de serie.

THE BABY-SITTERS CLUB

Netflix komt met een gloednieuwe serie ‘The Baby-Sitters Club’, gebaseerd op de youngadultboeken van Ann M. Martin, waar in de jaren 90 al een film en een reeks werden van gemaakt. In de eerste trailer die sinds kort online staat, leren we de hoofdpersonages een voor een kennen.

The Baby-Sitters Club‘ is gebaseerd op de populaire boekenreeks van Ann M. Martin. De Netflix Original volgt het leven van vijf jonge tieners uit Stoneybrook, Connecticut. Kristy is de voorzitter en oprichter van de babysittersclub. Samen met Dawn uit LA, de kunstzinnige Claudia, wiskundegenie Stacey en verlegen Mary-Anne gaat ze de uitdaging aan. Elk hebben ze hun eigen achtergrond, persoonlijkheid en mening, maar wat begint als een clubje groeit uit tot zoveel meer. ‘Iedereen moet volwassen worden, maar niemand hoeft het alleen te doen’, staat er in de trailer te lezen.

Alicia Silverstone

Naast ‘Clueless’-actrice Alicia Silverstone, zien we ook opkomende talenten Sophie Grace als Kristy Thomas, Malia Baker als Mary-Anne Spier, Momona Tamada als Claudia Kishi, Shay Rudolph als Stacey McGill en Xochitl Gomez als Dawn Schafer. De nieuwe serie staat vanaf 3 juli op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.