Home Fun Deze gloednieuwe Netflixserie zal fans van fantasy en monsters kunnen bekoren

Deze gloednieuwe Netflixserie zal fans van fantasy en monsters kunnen bekoren

Goed nieuws: we moeten niet lang wachten voor de reeks op de streamingdienst staat!

October Faction
© Netflix

Netflix komt niet enkel met de gloednieuwe serie ‘Locke & Key’ en een nieuw seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’, maar er staat ons nog een fantasyreeks te wachten. ‘October Faction’ wordt zonder twijfel een nieuwe verslaving voor wie van het bovennatuurlijke en monsters houdt.

In ‘October Faction‘ keren monsterjagers Fred (J.C. MacKenzie) en Deloris Allen (Tamara Taylor) na de dood van Freds vader terug naar zijn thuisstad in New York. Dat doen ze samen met hun 17-jarige tweeling, Geoff (Gabriel Darku) en Viv (Aurora Burghart). Terwijl de ouders hun identiteit als monsterjagers en leden van een geheime organisatie verborgen proberen te houden, zijn de jongeren verplicht om zich te settelen in een stadje dat in het verleden lijkt vast te zitten. Geoff moet omgaan met de gesloten geest van een lokale pestkop en Viv, die meer gesloten is dan haar broer, moet vrienden proberen te maken. Net als hun ouders, dragen ook de tieners hun eigen geheimen met zich mee.

De Netflixserie is gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks van Steve Niles en Damien Worm. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen en staat vanaf 23 januari op Netflix. De trailer is alvast veelbelovend!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.