Home Fun Netflixserie ‘The Witcher’ is een must see voor liefhebbers van het genre...

Netflixserie ‘The Witcher’ is een must see voor liefhebbers van het genre fantasy

De nieuwe reeks is gebaseerd op de populaire boeken geschreven door de Poolse auteur Andrzej Sapkowski.

The Witcher
© Netflix

Netflix heeft op Comic-Con in San Diego een teaser voor de nieuwe serie ‘The Witcher’ gelanceerd. Wie fan is van het genre fantasy kan alvast een nieuwe verslaving aan zijn/haar lijstje toevoegen.

De nieuwe NetflixserieThe Witcher‘ is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. De serie vertelt het verhaal van monsterjager Geralt of Rivia die probeert zijn plek probeert te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

‘Game of Thrones’ en ‘Lord of the Rings’

Voor wie houdt van series en films zoals ‘Game of Thrones‘ en ‘Lord of the Rings‘ is deze gloednieuwe Netflixreeks een echte must see. De hoofdrol van Geralt wordt gespeeld door ‘Man of Steel’-acteur Henry Cavill. De twee andere hoofdrollen van Ciri en Yennefer gingen naar nieuwkomers Freya Allan en Anya Chalotra.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een releasedatum is voorlopig nog niet bekend, maar de serie zou nog voor eind 2019 op Netflix van start gaan. Van zodra er een officiële datum is, lees je het hier!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.