Home Fun ZIEN: wat als Netflixserie ‘You’ eigenlijk een romantische komedie was

ZIEN: wat als Netflixserie ‘You’ eigenlijk een romantische komedie was

De hoofdrollen in de 'film' zijn weggelegd voor Ethan en Blythe.

You
© Netflix

De populaire Netflixserie ‘You’ is op sommige momenten enorm creepy. De makers maakten nu voor de fun een trailer van hoe de reeks er zou uitzien als romantische komedie.

In ‘You’ zien we hoe hoofdrolspeler Joe geobsedeerd raakt door Beck. Voor diegene die het eerste seizoen nog niet bekeken – shame on you! – willen we nog niet te veel spoilers weggeven. Maar één ding is zeker: de man gaat tot het uiterste om zijn vlam voor zich te winnen, en daarbij is hij niet vies van een beetje geweld.

Halsoverkop verliefd

De Netflixserie is bijgevolg op sommige momenten enorm creepy, en dat bracht de makers op het idee om het eens over een volledig andere boeg te gooien. Ze maakten een trailer van hoe de reeks er zou uitzien als romantische komedie. De film, die uiteraard nooit zal uitkomen en volledig bestaat uit fragmenten uit ‘You’, heet ‘You & Me’ en de hoofdrollen zijn weggelegd voor Ethan en Blythe.

Ethan werkt samen met Joe in de boekenwinkel en Blythe is een vriendin van Beck. In de trailer zien we het klassieke liefdesverhaal waar twee personen die eigenlijk totaal niet op zoek zijn naar een partner of altijd ongeluk kenden in de liefde halsoverkop verliefd worden op elkaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie toch eerder fan is van de serie, zal nog even geduld moeten uitoefenen, want het tweede seizoen wordt momenteel opgenomen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.