Home Fun Ketnet-acteurs brengen nummer ‘Niet Alleen’ uit in samenwerking met Awel

Ketnet-acteurs brengen nummer ‘Niet Alleen’ uit in samenwerking met Awel

Zag jij het blauwe kruisje op de voorhoofden van influencers al passeren?

niet alleen awel
© Keenan Constance via Pexels

Je zag ze de afgelopen dagen vast al op Instagram verschijnen: bekende gezichten met een blauw kruis op hun voorhoofd. Die filter is er niet zomaar! ‘4eVeR’-acteur Amir Motaffaf en ‘Hoodie’-acteur Armin Mola lanceren in samenwerking met jongerentelefoon Awel het lied ‘Niet Alleen’.

De afgelopen maanden doken er al heel wat initiatieven op rond mentale gezondheid. Denk maar aan de podcast en het platform Onbespreekbaar, de campagne ‘f*ck 69’ en de YouTube-reeks ‘Donkere Gedachten’. Nu lanceren Ketnet-acteurs Amir Motaffaf en Armin Mola aka R-Mind samen met hulplijn Awel een lied om jongeren een extra duwtje in de rug te geven.

‘Niet Alleen’ is een prachtig lied geschreven en ingezongen door de ‘4eVeR’-acteur en de ‘Hoodie’-acteur. In het refrein horen we hen zingen: ‘Je bent niet meer alleen. Samen met z’n twee. Samen zijn we een’. Op Instagram zag je vast wel influencers als Stien Edlund, Steffi Mercie en Maude van der Vorst met een blauw kruisje op hun voorhoofd passeren. Deze filter maakt deel uit van de lancering.

‘Veel jongeren voelen zich tegenwoordig een beetje nutteloos, of heel eenzaam. We willen jongeren inspireren om daar eerlijk over te zijn en erover te praten. De Instagramfilter hoort bij de song en een blauw kruisje op je voorhoofd zetten is een manier om zonder woorden te zeggen: hey, ik ben ook weleens eenzaam, je bent niet alleen’, vertelde het duo aan radiozender NRJ.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Awel (@awel.be_)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is zeker niet de eerste keer dat Amir Motaffaf en R-Mind de handen in elkaar slaan en een killer song uitbrengen. Zo werkten ze ook al samen aan ‘Addison Rae‘ en ‘Okay‘. Het volledige nummer ‘Niet Alleen’ kan je nu via Spotify, Apple Music en YouTube beluisteren.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.