Home Fun AHA: deze acteurs vervoegen de cast van ‘Chilling Adventures of Sabrina’

AHA: deze acteurs vervoegen de cast van ‘Chilling Adventures of Sabrina’

De gloednieuwe personages heten Caliban, Robin en Mambo Marie.

Chilling Adventures of Sabrina
© Netflix

We volgen de avonturen van Sabrina Spellman en haar vrienden vanaf 24 januari 2020 weer op de voet. Het derde seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ staat vanaf dan op Netflix en daarin zullen we kennismaken met drie gloednieuwe personages.

Het officiële Twitteraccount van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ postte eerst een sneak peek van drie gloednieuwe personages die de cast vervoegen in het derde deel van de serie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enkele uren later postte het account een video waarin Sam Corlett, Jonathan Whitesell en Skye Marshall zichzelf voorstellen als Caliban, Robin en Mambo Marie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Caliban, Mambo Marie en Robin

Sam neemt de rol van Caliban op zich. Het personage wordt door de Amerikaanse entertainmentwebsite Deadline omschreven als de zogenaamde prins van de Hel, geboetseerd uit klei. Hij is een knappe jongeman met een vreemde charme. Hij daagt Sabrina uit voor de controle over de troon van de Hel, ook al slaan helse vonken over tussen hem en de tienerheks.

Skye Marshall zal de rol van Mambo Marie spelen. Deadline omschrijft haar als een bloedmooie voodoopriesteres die Prudence en Ambrose helpt om Blackwood op te sporen. Maar Mambo blijkt haar eigen agenda en passies te hebben die haar naar de heksengemeenschap en Zelda trekken.

Tenslotte speelt Jonathan Whitesell Robin volgens Deadline een jongeman met elfachtige trekken. Hij is zorgzaam en lief, maar ook een onruststoker en misschien zelfs gevaarlijker dan dat. Hij reist mee met het carnaval dat een stop maakt in Greendale en krijgt gevoelens voor Theo. Dat belooft!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.