Home Fun YASSS: deze nieuwe film met Zac Efron en Zendaya geeft ons nu...

YASSS: deze nieuwe film met Zac Efron en Zendaya geeft ons nu al warme kerstgevoelens

Zac Efron

Meer dan ‘Zac Efron‘ moeten we niet horen om excited te worden over een nieuwe film. Maar voeg er aan toe dat het in die film hot and steamy wordt tussen hem en niemand minder dan de gorgeous Zendaya, en we kopen onze cinematicketjes alvast. ‘The Greatest Showman’ gaat zo op ons must see-lijstje!

‘The Greatest Showman’ vertelt het verhaal van P.T. Barnum, gespeeld door Hugh Jackman, een man die het idee krijgt een soort circusshow te starten. Zac en Zendaya zijn twee van zijn artiesten, en de trailer maakt duidelijk dat er iets moois bloeit tussen hen. Check minuut 1:47: zo mag Zac ook eens in onze ogen staren ?…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De film zal in de kerstperiode van dit jaar uitkomen, en is dus ideaal voor op een romantische winteravond met je lief. Of je kan ‘m natuurlijk met je squad gaan kijken en samen naar Zac staren. Bovendien lijkt het een leuke feelgoodfilm te worden, en dat past perfect in het kerstsfeertje. ‘The Greatest Showman’ én ‘Pitch Perfect 3’: al twee redenen om minder hard op te kijken tegen de winter!

Meer films:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.