Home Fun BRRR: de nieuwe film van Bella Thorne doet je hart 10 keer...

BRRR: de nieuwe film van Bella Thorne doet je hart 10 keer sneller slaan

Niet voor watjes!

Keep Watching
© Screenshot YouTube: Voltage Pictures

Oh. My. God. Bella Thorne jaagt ons de stuipen op het lijf in haar allernieuwste film ‘Keep Watching‘. Tijdens het bekijken van de trailer sprongen wij al een paar keer een gat in de lucht van het verschieten. Eén ding is zeker: deze film wordt je nieuwste nachtmerrie.

Bella Thorne heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. Deze keer kruipt de actrice niet in de huid van een schattig personage, maar wel in een creepy rol. Samen met Chandler Riggs en Natalie Martinez geeft ze ons de kriebels.

‘Keep Watching’

De film heet ‘Keep Watching‘ en gaat over een gezin dat élke minuut van de dag in het oog wordt gehouden. De familieleden merken hier niets van, tot de nacht valt. Vanaf dan zit Jamie Mitchell, gespeeld door Bella Thorne, samen met haar gezin vast in haar eigen huis. Zonder het goed en wel te beseffen spelen ze de hoofdrol in een dodelijk spel met mysterieuze regels. Zullen ze deze helse nacht overleven? Wij nemen er alvast een dekentje bij om ons onder te verstoppen.

Wanneer de film op het witte doek zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar wij hebben onze portie horror voor vandaag wel gehad…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.