Home Fun Deze nieuwe gezichten maken hun opwachting in het tweede seizoen van ’13...

Deze nieuwe gezichten maken hun opwachting in het tweede seizoen van ’13 Reasons Why’

Herken jij de nieuwe personages?

13 Reasons Why
© Instagram @13reasonswhy

We moeten nog een dik jaar wachten op het tweede seizoen van ‘13 Reasons Why‘. Helaas pindakaas. Maar Netflix Nederland verklapte net een heleboel nieuwe personages. En jawel, sommigen komen ons bekend voor.

De opnames voor het tweede seizoen van ‘13 Reasons Why‘ zijn begonnen. Een heleboel acteurs keren terug naar de serie, maar er zullen ook nieuwe gezichten te zien zijn. Dat leuke nieuws verklapte Netflix Nederland onlangs.

In het eerste seizoen draaide alles rond de zelfmoord van Hannah en in het tweede seizoen komen we te weten hoe haar vrienden en klasgenoten dit allemaal hebben beleefd. En bij een nieuw verhaal horen ook nieuwe personages. Hoera!

7 nieuwe namen

De zeven nieuwe personages krijgen geen hoofdrol, maar ze zullen af en toe eens verschijnen in het mysterieuze complot. Actrice Anne Winters zal in de huid kruipen van de knappe studente Chloe. De iets onvriendelijke Cyrus zal worden gespeeld door groentje Bryce Cass en Chelsea Alden zal gestalte geven aan het zusje van Cyrus.

Exhausted. But had to take a selfie before taking off this beautiful makeup by @brandyallen 💋💋

A post shared by Anne Winters (@annewinters) on

‘Teen Wolf’-actrice Samantha Logan zal de rol van Nina spelen. Zij draagt al een tijdje een geheim met zich mee, maar misschien praat ze deze keer haar mond wel voorbij. De 41-jarige Kelli O’Hara zal te zien zijn als advocate Jackie. Zij krijgt gezelschap van actrice Allison Miller die ook in de huid van een advocate zal kruipen. En tot slot krijgt Liberty High er een honkbalcoach bij en die rol is weggelegd voor acteur Ben Lawson.

I'm with the band #smithfamilyrobinson

A post shared by Ben Lawson (@bennyvegas) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.