Home Fun YASSS: op deze datum staat er een nieuwe ‘Riverdale’-aflevering op Netflix

YASSS: op deze datum staat er een nieuwe ‘Riverdale’-aflevering op Netflix

Het is een nieuwe musicalaflevering, gebaseerd op 'Hedwig and the Angry Inch'.

nieuwe Riverdale-aflevering
© The CW

Het is al een hele tijd geleden dat we nog een aflevering van ‘Riverdale’ te zien kregen. Voor wie een beetje ongeduldig wordt, hebben we nu goed nieuws. Binnenkort staat ‘Wicked Little Town’ eindelijk op Netflix, en het wordt een speciale aflevering!

Mark your calendars: Archie Andrews, Betty Cooper, Veronica Lodge en de andere ‘Riverdale‘-personages zijn binnenkort terug te zien op ons scherm. In de Verenigde Staten is de nieuwe aflevering al vanaf 8 april te bekijken. Wij moeten nog iets langer geduld uitoefenen. Vanaf 16 april, na een dikke maand wachten, staat de zeventiende episode getiteld ‘Wicked Little Town‘ op Netflix.

‘Hedwig and the Angry Inch’

En het wordt meteen een knaller van een aflevering, want net zoals in de vorige seizoenen krijgen we nu opnieuw een speciale musicalaflevering te zien. Dit keer kiezen de studenten voor nummers uit Hedwig and the Angry Inch. Een stuk over een rockband en een transgendervrouw. Een musical die de nieuwe directeur Honey niet gepast vindt voor studenten en dus wil verbieden. Maar Kevin, Veronica, Cheryl en de andere studenten laten zich natuurlijk niet zomaar doen. Uit de trailer kunnen we alvast één ding afleiden: Riverdale High wordt op stelten gezet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.