Home Fun Wij zijn helemaal upside down van de nieuwe ‘Stranger Things 3’-trailer

Wij zijn helemaal upside down van de nieuwe ‘Stranger Things 3’-trailer

Afspraak in Hawkins op 4 juli!

Stranger Things
© Netflix

Maak je klaar om deze zomer terug te keren naar Hawkins, want het belooft een spannende vakantie te worden in het stadje van Mike en zijn vrienden. We weten niet waar eerst te kijken bij het zien van de officiële trailer voor het derde seizoen van ‘Stranger Things’.

In het tweede seizoen kregen we Will eindelijk wat meer te zien nadat hij in het eerste seizoen gered werd uit The Upside Down. We leerden ook Max kennen, een stoere meid die van zich af kan bijten. Daarnaast kwamen we wat meer te weten over Eleven en haar verleden. Of moeten we Jane zeggen? Het seizoen eindigde met een scène waarin Eleven en Mike eindelijk samen zagen dansen op het schoolbal van Hawkings High. Want wat zou je anders doen als je net The Mind Flayer, ook wel bekend als het schaduwmonster, net verslagen hebt? Toch zijn Mike en zijn vrienden nog lang niet uit de gevarenzone.

Een zomer vol nieuwe avonturen

Mike, Will, Dustin, Lucas, Eleven en Max zullen ook dit seizoen weer ongelooflijke avonturen beleven. En natuurlijk houden ze nog van een mopje hier en daar. In het begin van de trailer verwelkomen ze Dustin, die terug is van zomerkamp, door hem de stuipen op het lijf te jagen met behulp van Elevens krachten. Als dat maar goed afloopt voor Lucas, die een halve bus haarspray in de ogen krijgt.

In de trailer horen we Mike ‘we’re not kids anymore’ zeggen en inderdaad het zestal is enorm veranderd! Op de tonen van ‘Won’t get fooled again’ van The Who worden we meteen warm gemaakt voor een trip naar Hawkins. Burgemeester Kline organiseert een grootse kermis ter ere van Independence Day. Maar is deze zonder gevaren en zal iedereen het vuurwerk kunnen meemaken?

Er ligt namelijk opnieuw bovennatuurlijk gevaar op de loer. Is het monster dat we aan het einde zien The Mind Flayer of krijgen onze vrienden te maken met een nieuwe vijand? En Will, die heeft duidelijk nog enkele innerlijke demonen waar hij mee worstelt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het derde seizoen van ‘Stranger Things’ is vanaf donderdag 4 juli beschikbaar op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.