Home Fun Nog meer schattigheid in nieuwe trailer van de live-actionremake van Disneys ‘Lady...

Nog meer schattigheid in nieuwe trailer van de live-actionremake van Disneys ‘Lady and the Tramp’

We zien hoe de twee hondjes beetje bij beetje naar elkaar toegroeien.

Lady and the Tramp
© Disney

Disney lanceerde een tweede trailer van de live-actionremake van ‘Lady and the Tramp’. Bereid je maar voor om nog meer verliefd te worden op de twee schattige hondjes.

Wie houdt van live-actionremakes van echte Disneyklassiekers werd de laatste jaren al serieus verwend. De volgende in het rijtje is ‘Lady and the Tramp’ of ‘Lady en de Vagebond’. We vingen in de eerste trailer al een glimp op van de schattige hoofdrolspelers: Lady en the Tramp, en stonden versteld hoe realistisch de beelden wel leken!

Fantastisch nieuws voor wie maar niet genoeg kreeg van die kleine anderhalve minuut: Disney lanceerde nu een tweede trailer! We zien hoe de twee hondjes meer en meer naar elkaar toegroeien. Lady die overstelpt werd door liefde van haar baasjes, moet die aandacht plots delen met een pasgeboren baby. The Tramp vangt die leegte maar al te graag op. Hij trekt zijn nieuwe vriendinnetje uit haar beschermde omgeving en neemt ze mee op de wildste avonturen.

Dikke smakkerd

We zien ook de aanloop naar een van Disneys meest bekende scènes ooit! Het moment waarop Lady en the Tramp een bord spaghetti delen, elk aan een andere kant van een sliertje slurpen en zo elkaar uiteindelijk een dikke smakkerd geven. Filmgeschiedenis die door menig koppel al in real life werd herhaald.

De film wordt op 12 november helaas enkel getoond op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer die naar ons land komt. Fingers crossed dus en ondertussen even wegsmelten bij deze tweede, té schattige trailer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.