Home Fun ZIEN: Elsa en Anna gaan samen het gevaar tegemoet in de nieuwe...

ZIEN: Elsa en Anna gaan samen het gevaar tegemoet in de nieuwe trailer van ‘Frozen 2’

De film verschijnt eind november (eindelijk) in de bioscoop.

frozen 2
© Disney

Binnen twee maanden is het zover. Vanaf 22 november kunnen we kijken naar ‘Frozen 2’ en dat vieren de makers door opnieuw een officiële trailer op ons los te laten. Hier krijgen we alvast meer te zien van het mysterieuze bos en het avontuur waar de twee zusjes mee te maken krijgen.

Na zes jaar wachten, is het moment waar we op zaten te wachten eindelijk aangebroken. Binnen twee maanden verschijnt namelijk het vervolg op ‘Frozen’ in de bioscoop. In de eerste trailer voor de sequel werd al duidelijk dat Elsa en Anna opnieuw te maken zouden krijgen met enkele obstakels.

Magische bos

De tweede trailer die door Disney vandaag werd vrijgegeven, bevestigt dit. Zo staat er in ‘Frozen 2’ een magische bos centraal. Ooit was het een fantastische plek, maar dan ging er plots iets mis. Nu kan niemand deze plaats nog verlaten, maar er kan ook niemand anders in. Plots blijkt het koninkrijk van Arendelle niet langer veilig te zijn en brengt een stem die alleen Elsa kan horen haar naar het bos waar haar vader vroeger over vertelde. Hier moet ze enkele natuurelementen overwinnen, maar gelukkig krijgt ze de hulp van haar zusje Anna, Kristoff en Olaf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Frozen 2’ komt officieel uit op 22 november.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.