Home Fun MUST SEE: deze 4 gloednieuwe young adult-series staan vanaf april op Netflix

MUST SEE: deze 4 gloednieuwe young adult-series staan vanaf april op Netflix

Aan kijkplezier zal het ons volgende maand alvast niet ontbreken! 

nieuwe series Netflix
© Netflix

Een nieuwe maand betekent een gloednieuw aanbod op Netflix. Het is niet omdat heel wat producties momenteel stilliggen dat we geen nieuwe content te zien krijgen. Naast een Netflixfilm met ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes in de hoofdrol, zet de streamingdienst in april ook 4 gloednieuwe young adult-series online. Aan kijkplezier zal het ons volgende maand alvast niet ontbreken!

1 / 4
Outer Banks
Never Have I Ever
Extracurricular
Summertime
Outer Banks
Outer Banks

Een hechte vriendengroep ontdekt een geheim dat lang geleden werd begraven. Dat zorgt ervoor dat ze een reeks ongeoorloofde gebeurtenissen ontketenen. Die nemen de tieners mee op een avontuur dat ze nooit zullen vergeten.

Vanaf 15 april op Netflix.

Never Have I Ever
Never Have I Ever

‘Never Have I Ever’ volgt het leven van Devi Vishwakumar, een Indisch-Amerikaanse tienermeisje. De reeks is gebaseerd op de jeugd van ‘The Mindy Project’-actrice Mindy Kaling. Uit de teaser kunnen we alvast afleiden dat het lachen wordt!

Vanaf 27 april op Netflix.

Extracurricular
Extracurricular

De Koreaanse Jisoo pleegt een serieus misdrijf omdat hij koste wat kost zijn schoolgeld wil verdienen. Minhee raakt erbij betrokken. Ondertussen krijgt ook Jisoo’s klasgenoot Gyuri te maken met hetzelfde misdrijf. De middelbareschoolstudenten raken verstrikt in een reeks conflicten die hun menselijke waardes uitdagen.

Vanaf 29 april op Netflix.

Summertime
Summertime

Summer droomt ervan om haar kleine stad te verlaten en de wereld te zien. Dan ontmoet ze Ale, een motorrijder. De serie is gebaseerd op de boeken van Federico Moccia. Bekijk alvast de teaser van de Italiaanse ‘Summertime’.

Vanaf 29 april op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.