Home Fun ‘To All The Boys’-acteur Noah Centineo speelt de hoofdrol in de romantische...

‘To All The Boys’-acteur Noah Centineo speelt de hoofdrol in de romantische actiefilm ‘Valet’

Dat klinkt als een stoere en sexy rol! 😍

Noah Centineo
Isopix

Sinds zijn hoofdrol in ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘, heeft Noah Centineo’s acteercarrière een enorme boost gekregen. Nu is bekend gemaakt dat de acteur de hoofdrol in een actiefilm genaamd ‘Valet‘ heeft gekregen.

Volgens The Hollywood Reporter is ‘Valet‘ is een romantische actiefilm die draait rond een jonge parkeerder. Hij parkeert de auto van een overheidsagent en raakt hierdoor betrokken bij een overheidsmissie om een internationale wapenhandelaar in te rekenen.

Noah Centineo

Volgens The Hollywood Reporter wordt de jonge parkeerder gespeeld door ‘Sierra Burgess Is a Loser‘-acteur Noah Centineo. Het is nog niet duidelijk welke acteurs hem zullen vervoegen. De film wordt geregisseerd door Assaf Bernstein en is gebaseerd op het script van Jason Hall. Er is nog geen releasedatum bekend.

Noah Centineo is binnenkort ook te zien in de films ‘Swiped‘, ‘The Diary‘, ‘The Stand-In‘ en ‘Charlie’s Angels‘. Hij neemt ook de rol van Jesus Foster weer op zich in de ‘The Fosters’-spin-off ‘Good Trouble‘ met Maia ‘Callie’ Mitchell en Cierra ‘Mariana’ Ramirez in de hoofdrol.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.