Home Fun DOEN: nomineer elkaar massaal voor de #firstprofilepic-challenge

DOEN: nomineer elkaar massaal voor de #firstprofilepic-challenge

Onder andere Jitske Van de Veire, Elodie Gabias en Bab Buelens deelden al hun eerste Facebookprofielfoto.

#firstprofilepic-challenge
#ShowUs by Dove / Getty Images

Iedereen heeft zijn/haar eigen manier om tijdens de quarantaine de tijd sneller te laten gaan. Van creatieve activiteiten over Netflixseries kijken tot verslavende spelletjes op je smartphone spelen: zolang je de dag maar in je eentje goed doorkomt. Nu is er op Instagram opnieuw een challenge opgedoken waarbij influencers massaal hun allereerste profielfoto van Facebook delen!

Toen wij vanmorgen wakker werden en Instagram openden, zagen wij massaal Stories verschijnen waarin bekende gezichten hun allereerste profielfoto van Facebook postten. Zo deelden onder andere Jitske Van de Veire, Elodie Gabias, Bab Buelens en nog vele anderen een beeld uit de oude doos nadat ze genomineerd werden.

De uitdaging is geen gloednieuw concept. De challenge dook namelijk al op in 2015, maar toen werd de gênante foto op Facebook zelf gedeeld. Ook toen was het de bedoeling om drie vrienden te nomineren die hetzelfde moesten doen.

Studio Brussel-journalist Stef Hertsens lanceerde de uitdaging zopas opnieuw en nomineerde zijn StuBru-collega’s, waaronder Flo Windey, die op haar beurt Jamie-Lee Six, Joppe De Campeneere en Jitse Van de Veire uitdaagde. Zij deden hetzelfde met drie kennissen van hen, enzovoort.

Ketting starten

Wil jij met jouw kring zelf een ketting starten? Het concept van de #firstprofilepic-challenge is heel simpel: deel jouw allereerste Facebookprofielfoto in een Instagram Story en tag drie vrienden die hetzelfde moeten doen. Zij moeten ook jouw verhaal screenshotten. En zo begin je een echte challenge die tot buiten jouw vriendenkring kan verdergaan. Fun en tijdverdrijf verzekerd!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.