Home Fun NOOO: de ‘Riverdale’-makers knippen duet tussen Cheryl en Toni uit musicalaflevering

NOOO: de ‘Riverdale’-makers knippen duet tussen Cheryl en Toni uit musicalaflevering

Gelukkig zwierden de makers de geknipte scène online!

Foto: YouTube

Na de ‘Riverdale‘-aflevering waarin Cheryl Blossom en Toni Topaz eindelijk kusten, hadden we toch wat meer Choni-momenten verwacht. In de vorige aflevering hebben we Toni zelfs niet te zien gekregen, en ook in de musicalaflevering bleven schattige scènes uit. Nu blijkt dat de makers het duet tussen de tortelduifjes uit de serie hebben geknipt.

Is het je ook opgevallen dat we na de epische kus in aflevering 17 geen Choni meer te zien hebben gekregen? Wel, je bent niet de enige! Blijkbaar hebben Madelaine Petsch en Vanessa Morgan zelfs een scène opgenomen waarin ze hun relatie bepalen en elkaar zelfs ‘vriendinnetje’ noemen. Maar die heeft de serie jammer genoeg niet gehaald. Fans begrijpen niet dat uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa zo veel scènes van het koppel heeft geschrapt.

Duet

En er is meer. In de musicalaflevering zongen Toni en Cheryl zelfs een duet samen, maar daar hebben we helemaal niets van te zien gekregen. Via de Spotify-playlist ontdekten fans de ontbrekende scène en uitten ze dan ook hun ongenoegen op Twitter. Niet lang daarna gaven de makers het geknipte stuk vrij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hopelijk wordt er in het derde seizoen wel wat meer gefocust op hun relatie, want wij willen meer van het schattige koppel zien!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.