Home Fun NOOO: ‘The Fosters’ werd officieel geannuleerd na vijf seizoenen

NOOO: ‘The Fosters’ werd officieel geannuleerd na vijf seizoenen

Maar ze sluiten de serie wel op een mooie manier af!

The Fosters
Foto: Instagram @thefosterstv

In oktober vreesden we nog voor het lot voor een van onze favoriete series. Cierra Ramirez aka Mariana lanceerde namelijk de hashtag #RenewTheFosters. Nu blijkt dat die schreeuw om hulp niet volledig zijn werk heeft gedaan. Freeform zet de serie namelijk stop na vijf prachtige seizoenen. 😪

Slecht nieuws voor de fans van ‘The Fosters‘. Na vijf seizoenen heeft Freeform de serie namelijk gecanceld. Nooo! Gelukkig geeft het tv-netwerk ons de kans om afscheid te nemen. Op 9 januari gaat het tweede deel van het vijfde seizoen van start met de tien laatste afleveringen. Maar dat is niet alles. Als afsluiter lanceren ze deze zomer namelijk drie afleveringen die de show goed moeten afronden.

Spin-off

Maar dat is nog niet alles! Die drie episodes zullen namelijk een spin-off inleiden met niemand minder dan Maia Mitchell en Cierra Ramirez in de hoofdrol. Het verhaal zal gaan over hun personages Callie en Mariana enkele jaren later, over hoe ze als jongvolwassenen met het leven omgaan. Het is mogelijk dat ook een andere acteur de cast zal vervoegen, maar dat is nog niet bevestigd. Wel zullen alle personages hun opwachting maken in de spin-off.

Wij zijn benieuwd hoe dat zal uitdraaien. We can’t wait!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.