Home Fun NOOO: wordt de Freeform-serie ‘The Fosters’ geannuleerd?

NOOO: wordt de Freeform-serie ‘The Fosters’ geannuleerd?

De cast lanceerde #RenewTheFosters.

The Fosters
Foto: Instagram @thefosterstv

Na vijf prachtige en emotionele seizoenen zou het misschien weleens afgelopen kunnen zijn met de dramaserie ‘The Fosters‘. Cierra Ramirez aka Marianna Foster begon namelijk met de hashtag #RenewTheFosters, waardoor heel wat fans vrezen voor het lot van hun favoriete show.

Het zou niet de eerste keer zijn dat ze een goeie serie stopzetten wegens gedaalde kijkcijfers. Als ze er een goed einde aan breien, kunnen we er nog mee leren leven. Maar een show stopzetten die geëindigd is met een cliffhanger: nope! Toch staat dat lot misschien de Freeform-serie ‘The Fosters‘ te wachten.

#RenewTheFosters

Een van de hoofdrolspeelsters – Cierra Ramirez, die Marianna Foster speelt – postte een selfie op Instagram en schreef dit als onderschrift: ‘Laten we iets leuks doen, laten we #RenewTheFosters trenden op Instagram en Twitter.’ Natuurlijk namen de fans het niet zo leuk op, maar wel héél serieus. Daarom deden ze ook meteen wat ze vroeg en vertelden waarom ‘The Fosters’ niet geannuleerd mag worden.

Niet lang daarna besloot ook andere actrice Sherri Saum mee te doen met de trend.

#RenewTheFosters because im not leavin and that would be awkward @thefosterstv

A post shared by Sherri Saum (@saumdays) on

Laten we hopen dat de actrices gewoon willen zien hoeveel de fans om de show geven, en niet dat de serie echt gecanceld zou kunnen worden…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.