Home Celebs Celeb News LUISTER: Normani Kordei en Sam Smith brengen sensuele single uit

LUISTER: Normani Kordei en Sam Smith brengen sensuele single uit

'Dancing With A Stranger' doet het ons warm krijgen op deze koude dagen.

Normani Kordei
© Photo News/Isopix

Tijdens zijn recentste wereldtournee schreef Sam Smith het nummer ‘Dancing With A Stranger’. Hij vroeg Normani Kordei, die tot vorig jaar nog lid was van Fifth Harmony, om het samen met hem te zingen. Het eindresultaat is een sensueel lied over een gebroken hart en hoe hij daarmee omgaat.

Sam Smith en Normani Kordei sloegen na een toevallige ontmoeting in de studio de handen in elkaar. Daaruit resulteert nu ‘Dancing With A Stranger‘. ‘Voor mij omschrijft het alles wat ik voelde terwijl ik mijn persoonlijk leven en de tournee combineerde’, vertelt Sam. Tijdens die tour was Smith samen met ’13 Reasons Why’-acteur Brandon Flynn, maar de twee gingen uit elkaar door te drukke agenda’s.

Fan van elkaar

Voor Normani is het een eer om samen te werken met Sam. ‘Ik voel mij gezegend dat ik de kans kreeg om iets te creëren met één van de beste zangers van dit decennium’, zegt ze daarover. Ook Sam Smith is heel blij met de collab. De ‘Too Good at Goodbyes’-zanger is naar eigen zeggen enorme fan van Normani. ‘Ik ben enthousiast om haar te zien schitteren. Ik hoop dat iedereen evenveel geniet van dit lied als ik.’ Wij alvast wel, het klinkt namelijk fantastisch!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Liefdesverdriet

‘Dancing With A Stranger’ is het soort lied dat je zou horen op de achtergrond tijdens een romantische filmscène. Perfect dus om in de stemming te komen met je geliefde. Toch zijn de lyrics niet zo liefdevol. Normani en Sam zingen namelijk over liefdesverdriet dat je in de armen van iemand anders drijft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Tekst: Ysaline Pollet en Eline Debie

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.