Home Fun OVERZICHT: 7 Netflix Originals die wij voor oktober op ons kijklijstje zetten

OVERZICHT: 7 Netflix Originals die wij voor oktober op ons kijklijstje zetten

Van de Blackpink-documentaire tot de animatiefilm 'Over The Moon'.

netflix oktober
© Netflix

September zit er nog niet op en we hebben alweer een nieuw Netflixoverzicht! In de maand oktober komen er enkele leuke titels naar ons scherm. Van ‘Emily in Paris’, de gloednieuwe serie van ‘Sex and the City’-maker Darren Starr, over de animatiefilm ‘Over The Moon’ tot de documentaire van Blackpink. Een voor een Netflix Originals!

1 / 7
Emily in Paris
Grand Army
BLACKPINK: Light Up the Sky
Vampires vs. the Bronx
A Babysitter’s Guide to Monster Hunting
Over the Moon&quot
Holidate
Emily in Paris
Emily in Paris

De serie ‘Emily in Paris‘ volgt het verhaal van Emily Cooper (Lily Collins), een ambitieuze marketingmanager uit Chicago die onverwachts de job van haar dromen scoort… in Parijs. Ze probeert haar Franse collega’s voor zich te winnen, vrienden te maken én natuurlijk ontbreekt het haar in de stad van de liefde niet aan romantiek. Ondertussen doet ze waarvoor ze in de eerste plaats naar Parijs gekomen is: de socialemediastrategie van haar werkgever vernieuwen.

Vanaf 2 oktober op Netflix.

Grand Army
Grand Army

De serie ‘Grand Army’ duikt in een generatie die woedt en in opstand komt. Vijf studenten van de grootste openbare middelbare school in Brooklyn pakken onze chaotische wereld aan terwijl ze vechten om te slagen, te overleven, los te breken en de toekomst te grijpen.’

Vanaf 16 oktober op Netflix.

BLACKPINK: Light Up the Sky
BLACKPINK: Light Up the Sky

Fans van Blackpink duiken met deze documentaire dieper in het verhaal van de populaire K-popband.

Vanaf 14 oktober op Netflix.

Vampires vs. the Bronx
Vampires vs. the Bronx

Een groep vrienden uit de Bronx moet hun buurt zien te redden van vampiers.

Vanaf 2 oktober op Netflix.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting
A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

Wanneer Kelly Ferguson ermee instemt om op Halloween te babysitten op Jacob Zellman wordt ze gerekruteerd door een internationale geheime organisatie van babysitters die kinderen met speciale krachten tegen monsters beschermd. Samen met vier anderen moet ze de boeman, een heks en hun legioen van monsters verslaan.

Vanaf 15 oktober op Netflix.

Over the Moon&quot
Over the Moon&quot

In deze nieuwe animatiefilm van Netflix bouwt Fei Fei een raket om naar de maan te vliegen in de hoop de mythische maangodin te ontmoeten en haar bestaan te bewijzen. Eenmaal daar staat haar een avontuur te wachten.

Vanaf 23 oktober op Netflix.

Holidate
Holidate

Sloane en Jackson haten allebei de feestdagen. Ze moeten als eeuwige singles aan de kindertafel zitten of een awkward date meebrengen. Wanneer de twee elkaar voor het eerst ontmoeten op een slechte kerstavond sluiten ze een pact om volgend jaar elkaars date te zijn tijdens de feestdagen.

Vanaf 28 oktober op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.