Home Fun OMG: Candice King aka Caroline Forbes zal meer dan eens te zien...

OMG: Candice King aka Caroline Forbes zal meer dan eens te zien zijn in ‘The Originals’

Producer Julie Plec liet het weten in een tweet!

The Originals
Foto: Instagram @tvd.stelena.tr

In september vertelden we jullie nog dat #Klaroline alive and kicking is in het vijfde en laatste seizoen van ‘The Originals. Toch wisten we nog niet of Candice King aka Caroline Forbes eenmalig of meerdere keren zou opduiken. Nu hebben we daar eindelijk een antwoord op!

The Vampire Diaries‘ en ‘The Originals‘-producer Julie Plec weet hoe belangrijk de relaties in onze favoriete televisieseries zijn. Zelf leeft ze dan ook helemaal mee met de personages én de fans. En kijk, ze heeft net heel wat Klaroline-shippers blij gemaakt op Twitter. In een tweet kondigde ze aan dat Caroline Forbes, gespeeld door Candice King, doorheen het hele seizoen te zien zal zijn in ‘The Originals‘. OMG!

Bad boy crush

En dat is nog niet alles. De rol die het personage zal spelen, is namelijk heel belangrijk voor Klaus Mikaelson én zijn dochter. Volgens de producer ontmoet Hope een bad boy, en dat is een situatie waarin papalief raad nodig heeft. En die krijgt hij van niemand minder dan knappe blondine Caroline!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onvoorwaardelijke liefde

Er is nog meer! In een andere tweet vertelde Julie dat ze van Klaus houdt en dat we in dit seizoen twee kanten van hem te zien zullen krijgen: de boze en paranoïde Klaus én de Klaus die verlangt naar onvoorwaardelijke liefde. Awww!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.