Home Fun OMG: de trailer voor het tweede seizoen van ‘Famous in Love’ is...

OMG: de trailer voor het tweede seizoen van ‘Famous in Love’ is er

Heeft Paige voor Jake gekozen??

famous in love
Foto: YouTube

Vorige week vernamen we dat het tweede seizoen van ‘Famous in Love‘ op 4 april 2018 op ons scherm te zien zal zijn. Ondertussen heeft Freeform ook een teaser trailer gelanceerd, die ons meteen doet verlangen naar meer. Wij tellen al af!

Wij hadden hoge verwachtingen van de nieuwe Freeform-serie ‘Famous in Love‘, en die werden volledig ingelost. Jammer genoeg bevatte het eerste seizoen maar tien afleveringen en was het dus meteen gedaan met de verslaving. Gelukkig komt de show met Bella Thorne aka Paige Townsen in de hoofdrol in april met een tweede seizoen naar ons scherm.

Paige en Jake

Ondertussen heeft het televisienetwerk een teaser trailer gelanceerd en daaruit hebben wij al één belangrijke spoiler opgemaakt. Het ziet er namelijk naar uit dat Paige gekozen heeft voor Jake en niet voor Rainer! Natuurlijk zal het verhaal waarschijnlijk wel nog een plot twist krijgen.

Bekende gezichten

Er zullen ook heel wat nieuwe bekende gezichten te zien zijn in de eerste aflevering genaamd ‘The Players‘. Descendants‘-actrice Sofia Carson, Fifth Harmony-zangeres Ally Brooke, ‘The Originals‘-actrice Danielle Campbell, ‘Hart of Dixie‘-actrice Claudia Lee en ‘Switched at Birth‘-acteur Max Adler spelen namelijk allemaal een rol!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.