Home Fun OMG: deze ‘Gossip Girl’-actrice speelt mee in de ‘PLL’-spin-off

OMG: deze ‘Gossip Girl’-actrice speelt mee in de ‘PLL’-spin-off

'The Perfectionists' is zonet nog beter geworden!

We vertelden je in september al over de Pretty Little Liars‘-spin-off waarin zowel Mona als Alison de hoofdrol spelen. Zonet werd bekendgemaakt dat er ook een actrice uit ‘Gossip Girl‘ te zien zal zijn in ‘The Perfectionists‘. OMG!

Terwijl heel wat televisieseries afgelopen zijn of binnenkort eindigen, zijn er ook heel wat nieuwe toppers in de maak, waaronder de spin-offThe Perfectionists‘. Daarin zullen actrices Sasha Pieterse en Janel Parrish hun rol van Alison en Mona uit ‘Pretty Little Liars‘ opnieuw opnemen, maar er zullen ook heel wat nieuwe gezichten te zien zijn. En die zal je vast wel herkennen!

Kelly Rutherford

We kondigden nieuwkomer Sofia Carson in februari al aan, maar nu is er nog een naam opgedoken, namelijk die van Kelly Rutherford. Ja hoor, Lily van der Woodsen is terug! De ‘Gossip Girl‘-actrice zal de rol van Claire Hotchkiss spelen, de matriarch van de machtige Hotchkiss-familie. Zij en haar man zijn de oprichters van Beacon Heights University. Claire gelooft dat perfectie mogelijk is en ze is niet bang om de touwtjes in handen te nemen om te krijgen wat ze wil.

Gossip Girl

Oeeeh, een perfecte rol voor haar als je het ons vraagt! Er is helaas nog geen trailer beschikbaar en ook nog geen releasedatum bekend. Nog even geduldig afwachten dus!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.