Home Celebs Celeb News OMG: één van de originele ‘Teen Wolf’-acteurs wil héél graag meedoen in...

OMG: één van de originele ‘Teen Wolf’-acteurs wil héél graag meedoen in de spin-off

Teen Wolf
Foto: Photo News

De allerlaatste tien afleveringen van ‘Teen Wolf’ zijn dan wel net begonnen op de Amerikaanse televisie, als het van de makers afhangt is het weerwolvenverhaal nog láááng niet verteld. MTV en TW-maker Jeff Davis zijn een spin-off van de serie aan het bespreken, en alvast één van de hotties van de originele cast zegt verrry excited te zijn om erin mee te spelen!

Team Tyler

Het is dan wel nog niet 100% zeker, het lijkt er wel sterk op dat we een soort vervolg zullen krijgen op de originele ‘Teen Wolf’-serie. Maker Jeff Davis heeft het in een interview met The Hollywood Reporter ten eerste over podcasts die het verhaal ná de grote season finale zullen vertellen, om dan  binnen een paar jaar een anthology series uit te brengen. Dat is een serie waarin elke aflevering of elk seizoen een nieuw drama verteld wordt, eventueel ook elke keer met nieuwe personages.

Hoewel Davis het in het interview heeft over een nieuwe klas en dus nieuwe acteurs, geeft Tyler ‘Scott McCall’ Posey in een ander interview mee dat hij het geweldig zou vinden om mee te spelen in een spin-off. ‘I want to be part of everything Teen Wolf’, zegt de hottie. Yasss, dat horen wij graag!

‘Ik vind het heel cool dat we iets mee hebben opgebouwd dat erfgoed zou kunnen worden. ‘Teen Wolf’ kan een naam worden die jarenlang blijft bestaan en het is cool dat wij aan de start daarvan hebben gestaan. Ik zou heel graag deel uitmaken van het vervolg’, verzekert de ex van Bella Thorne de ‘Teen Wolf’-fans.

Mr. McCall en Mr. Stilinski?

Natuurlijk beseffen we dat het programma over tieners gaat en Tyler er binnen enkele jaren misschien niet meer teenage genoeg uitziet – hij is nu 25 jaar. Maar elke serie heeft toch énkele volwassenen nodig, right? Misschien moet Tyler terugkomen als leerkracht? Strak plan, denken wij! Als Dylan O’Brien dan zijn collega kan zijn, zijn we helemaal in de zevende hemel. That is, als de personages van de twee acteurs de finale overleven, want er wordt gezegd dat er heel veel doden zullen vallen…Slik.

 Meer series:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.