Home Fun OMG: is dit ‘Riverdale’-personage The Black Hood?!

OMG: is dit ‘Riverdale’-personage The Black Hood?!

De zoveelste theorie brengt ons in de war.

Riverdale

Het wordt tijd dat de ‘Riverdale‘-makers onthullen wie nu eigenlijk The Black Hood is die het stadje terroriseert. Er zijn al verschillende theorieën opgedoken, maar het is de allerlaatste speculatie die ons toch het meeste overtuigt. Is dit de echte blackhood? Alle signalen wijzen erop van wel!

Vorige week deed nog het gerucht de ronde dat niet Alice Cooper de echte mama van Betty zou zijn, maar wel Penny Peabody. En hierdoor denken heel wat fans dat de blonde advocate weleens de gemaskerde man zou kunnen zijn. Natuurlijk zijn dat allemaal maar speculaties en doen er nog andere theorieën de ronde.

Sheriff Keller

Zoals de theorie dat Tom Keller de bad guy zou zijn. Er zijn heel wat fans die de sheriff verdenken en misschien kunnen ze weleens gelijk gaan hebben. Twitteraars hebben hiervoor hele goede argumenten die ze op een rijtje zetten. Al vragen we ons wel af wat zijn motief hiervoor zou zijn…

Clipje

Nu werd in een interview met Lili Reinhart een clipje uit de zevende aflevering getoond, waarin je ziet dat ook Betty Cooper de sheriff verdenkt. Ze stuurt Veronica erop uit om de zaak te onderzoeken. Bekijk de video zelf vanaf 3:25.

Hal Cooper en Tall Boy

Natuurlijk zijn Hal Cooper en Tall Boy ook nog opties. En wij zien wel wat gelijkenissen!

We zullen nog even geduld moeten hebben voor we de waarheid eindelijk ontdekken…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.