Home Fun OMG: je favoriete hotties uit ‘PLL’, ‘The Originals’ en ‘TVD’ spelen in...

OMG: je favoriete hotties uit ‘PLL’, ‘The Originals’ en ‘TVD’ spelen in deze nieuwe fantasyserie

'Roswell' wordt sowieso jouw nieuwe verslaving!

the originals

Goed nieuws voor de fans van ‘Pretty Little Liars‘, ‘The Originals‘ en ‘The Vampire Diaries‘. Drie hotties uit die series krijgen namelijk een rol in een nieuwe fantasyshow. Oh my god!

Pretty Little Liars‘ en ‘The Vampire Diaries‘ kwamen al aan hun einde in 2017. En met het laatste seizoen van ‘The Originals‘, dat in april van start gaat, nemen we echt voorgoed afscheid van onze favoriete shows. Gelukkig komt er binnenkort een spin-off van die vampierenserie. Maar dat is niet alles!

‘Roswell’

Nu is er nog een nieuwe show aangekondigd en dat is geen spin-off van de populaire programma’s, maar zal wel drie knappe hoofdpersonages hebben uit die toppers. In ‘Roswell‘ zullen namelijk Tyler Blackburn aka Caleb RiversMichael Trevino aka Tyler Lockwood én Nathan Parsons aka Jackson Kenner een grote rol spelen.

‘Roswell’ is een remake van de gelijknamige serie uit de jaren 90 die gebaseerd was op het youngadultboek ‘Roswell High‘. Het verhaal volgt drie jonge (sexy!) mannen die elk een bijzondere gave hebben. De aanpassing is een productie van The CW Network en is geschreven door ‘The Originals’-scenarioschrijfster Carina Adly MacKenzie. ‘The Vampire Diaries’-producer Julie Plec neemt natuurlijk de productie op zich.

Nathan Parsons

De tv-serie draait rond een biomedisch onderzoeker Liz Ortecho. Een tragische gebeurtenis uit haar verleden blijft haar achtervolgen en uiteindelijk ontdekt ze de waarheid over haar crush Max. Hij is namelijk een alien! Die rol wordt vertolkt door Nathan Parsons.

Tyler Blackburn en Michael Trevino

Tyler Blackburn neemt de rol van Alex Manes op zich, een jongen die terug naar huis keert van het Midden-Oosten. Alex wil niets liever dan naar zijn vaders verwachtingen leven, waardoor hij zijn eigen dromen opgeeft. Hierdoor verliest hij ook de kans op een toekomst met de man van zijn leven. Michael Trevino zal Kyle Valenti, de zoon van Roswells sheriff, spelen.

Oh my god! Er is nog geen releasedatum bekend, maar wij kunnen alvast niet wachten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.