Home Celebs Celeb News OMG: je kan je favoriete ‘Riverdale’-acteur ontmoeten op ArchieCon in Brussel

OMG: je kan je favoriete ‘Riverdale’-acteur ontmoeten op ArchieCon in Brussel

Dreams do come true! 😍

ArchieCon
Foto: Twitter @archie_con

Wij hebben superfantastisch nieuws voor ‘Riverdale‘-fans. KLZ Events kondigde zonet de vierde gast voor ArchieCon in Brussel aan, en je zal niet geloven wie het is…

Een tijdje geleden kondigden we aan dat ‘Riverdale‘-acteurs Ashleigh Murray, Casey Cott en Madelaine Petsch in mei naar Brussel komen. Het was lang wachten op de bevestiging van de twee laatste gasten, maar nu is er eindelijk nog eentje aangekondigd.

KJ Apa

Wij konden gisteravond onze ogen niet geloven toen we door Twitter scrolden. Om 19 uur stipt werd namelijk de vierde gast voor ArchieCon in Brussel aangekondigd en dat is niemand minder dan KJ Apa aka Archie Andrews! Ja, hoor: jij kan de ‘Riverdale’-acteur op 12 en 13 mei 2018 in real life ontmoeten. Oh my god!

Bonusgast

Op het evenement kan je verschillende panels bijwonen, foto’s nemen met je favoriete acteur of actrice en een handtekening krijgen. Maar KJ Apa is een bonusgast, dus dat wil zeggen dat foto’s en handtekeningen van hem niet in je pass zitten, je moet ze dus nog bijkopen. De Nieuw-Zeelandse acteur zal op beide data aanwezig zijn.

Wie zegt dat dromen niet kunnen uitkomen? Nu is het nog aftellen tot we weten wie de vijfde en laatste gast is. Camila Mendes, Lili Reinhart of Cole Sprouse?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.