Home Fun OMG: Lucy Hale is zóóó angstaanjagend in de trailer van ‘Truth or...

OMG: Lucy Hale is zóóó angstaanjagend in de trailer van ‘Truth or Dare’

'Teen Wolf'-acteur Tyler Posey speelt er ook in mee!

Lucy Hale
Foto: YouTube

Wij hebben goed nieuws voor de ‘Pretty Little Liars’-fans, want Lucy Hale, aka Aria, is binnenkort op het grote scherm te zien. De actrice speelt namelijk mee in de film ‘Truth or Dare’ en de eerste trailer bezorgde ons alvast de schrik van ons leven. Brrr…

In april 2018 kan je ‘Pretty Little Liars‘-actrice Lucy Hale aan het werk zien op het witte doek. Ze speelt namelijk de hoofdrol in de angstaanjagende film ‘Truth or Dare‘. Ook ‘Teen Wolf‘-acteur Tyler Posey heeft een rol in de horrorprent. Niet alleen is het verhaal supereng, maar ook de gezichten zijn om van in je broek te doen. Het is zeker: de trailer bezorgt ons nu al nachtmerries. Check zeker minuut 2:30!

Vloek

In de film speelt Lucy Hale de rol van Olivia, een universiteitsstudente die op vakantie in Mexico samen met haar vrienden een spelletje truth or dare speelt. Alleen verloopt dat niet helemaal zoals gebruikelijk… Olivia en haar vrienden worden op de een of andere manier gevangengenomen door het spel. Wanneer ze een opdracht weigeren of een leugen vertellen, gaat de persoon in kwestie dood. Zal het ze lukken om de vloek te verbreken?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.