Home Fun Food 5 ontbijtideeën als je die boterham met choco kotsbeu bent

5 ontbijtideeën als je die boterham met choco kotsbeu bent

Yoghurt, crackers, smoothie... De mogelijkheden zijn eindeloos!

ontbijt
© Getty

Vind jij het ook moeilijk om in de ochtend op te staan en nog uitgebreid ontbijt? Bespaar een aantal minuten met een simpel maar lekker ontbijt. Inspiratie nodig? Check onderstaand lijstje!

1. Yoghurt

Dit ontbijt is van veel mensen een favoriet. Yoghurt maak je namelijk super easy klaar, en het is ook nog eens superlekker. Je kan zelf bepalen waar je zin in hebt: fruit, granen, honing… noem het maar op. Maak een combinatie die jij lekker vindt. Nog meer tijd besparen? Bedenk de avond van te voren wat jij de volgende ochtend in je yoghurt wil gaan doen, bereid het al voor en voilà: je kunt in alle rust van je bakje yoghurt genieten.

2. Crackers

Crackers maak je supersnel klaar, en ook hier kun je de topping helemaal zelf bepalen. Ga je voor iets zoets, zoals bijvoorbeeld chocoladepasta of hagelslag, of ben je meer fan van een hartige variant met avocado of kaas? Stel je eigen cracker in een mum van tijd samen. Wil je in de ochtend het liefst je buikje vol eten? Ga dan voor iets dikkere crackers met bijvoorbeeld granen.

3. Smoothie

Je denkt misschien dat smoothies niet bestemd zijn voor in de ochtend; maar niks is minder waar. Sommige mensen vinden het moeilijk om te ontbijten en krijgen zo vroeg nog geen hap door hun keel. Dan is een smoothie de perfecte oplossing. Experimenteer met verschillende soorten fruit of zelfs groentes, en vind jouw perfecte match. Stop alles in de blender, druk op start en je breakfast is ready.

4. Tosti

Ben jij een echte tosti-fan, maar heb je nooit tijd om er eentje te maken als je net bent opgestaan? Dan hebben wij een hack voor jou! Nadat je bent opgestaan, maak je snel je tosti klaar, stop je hem in de croque-monsieurijzer en zet een wekker voor wanneer die klaar is. Tijdens het bereiden van je tosti kun jij je aankleden, je haar kammen, lenzen in doen of make-up op doen. Als je daarmee klaar bent en de timer gaat, ben jij helemaal klaar voor een lekkere tosti. Yummy!

5. Cornflakes

Ook cornflakes heb je in een paar minuten klaar. Ook al lijkt het misschien niet zo, maar het kan heel lekker zijn! Ben je meer fan van chocolade of eerder van naturel flakes? Your choice! Zorg dat je melk in huis hebt, en aanvallen maar.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.