Home Fun OOH: Dove Cameron postte zonet een sneak peek van ‘Descendants 3’

OOH: Dove Cameron postte zonet een sneak peek van ‘Descendants 3’

De derde film zal waarschijnlijk over haar papa gaan!

Descendants 3
Foto: Disney

Goed nieuws voor de fans van de eerste én tweede Disney Channel-film ‘Descendants‘. In de zomer van 2019 komt er namelijk een vervolg. Dove Cameron aka Mal postte ondertussen al een sneak peek die duidelijk maakt dat de derde film over haar vader zal gaan. Oeh!

In de tweede ‘Descendants‘-film zagen we dat Mal het moeilijk had met haar nieuwe status als prinses in plaats van een superschurk. Natuurlijk liep het verhaal, zoals elk sprookje, goed af en leefden ze nog lang en gelukkig. Maar daarmee is Mals verhaal niet afgelopen.

Mals papa

Er komt namelijk een derde deel van de populaire Disney Channel-reeks en het ziet ernaar uit dat het dit keer niet over Mals moeder, niet over haar vriend, maar over haar papa gaat! In een kleine sneak peek die Dove Cameron op Instagram postte, zien we haar in een donker bos naar een blauw licht toestappen. Wanneer ze er vlakbij staat, zegt het licht haar naam waarop zij ‘Papa?’ reageert. Wow! We zijn benieuwd wie haar papa is…

who’s your daddy? #descendants3 #2019

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Originele cast

De volledige originele cast zal te zien zijn in ‘Descendants 3‘, dus dat betekent een heel nieuw avontuur voor Mal en haar vrienden! Wie de rol van Mals vader zal spelen is nog niet duidelijk.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.