Home Fun OOH: Lucy Hales serie ‘Life Sentence’ is te zien op VIJF

OOH: Lucy Hales serie ‘Life Sentence’ is te zien op VIJF

Staat de boel bij jou al geprogrammeerd?

Lucy Hale
Foto: The CW

Goed nieuws! Lucy Hales serie ‘Life Sentence‘ is binnenkort ein-de-lijk te zien op televisie in België. VIJF zendt namelijk vanaf deze week elke woensdag een dubbelaflevering van het eerste seizoen uit. Staat de boel bij jou al geprogrammeerd?

The CW Network vernieuwde ‘Life Sentence‘ dan misschien niet voor een tweede seizoen, toch wil dat niet zeggen dat het eerste seizoen geen kans verdient. Met Lucy Hale in de hoofdrol kan de serie niet slecht zijn!

Ontdekkingen

‘Life Sentence’ vertelt het verhaal van Stella Abbott, die acht jaar lang de strijd tegen kanker aanging. Haar leven en dat van haar familie draaide helemaal rond de ziekte. Tot Stella op een dag te horen krijgt dat ze niet langer ziek is. Die onthulling zorgt er namelijk voor dat Stella haar leven niet meer kan leiden alsof ze gaat sterven, en dat zorgt voor heel wat aanpassingen.

Nieuw op VIJF: Life Sentence met Lucy Hale

Hou alvast woensdag 13 juni vrij in je agenda! Dan is Pretty Little Liars-ster Lucy Hale van de partij met een dubbelaflevering van de gloednieuwe dramedy Life Sentence. 🎉

Posted by VIJF on Friday, June 8, 2018

Elke woensdag

Vanaf 13 juni is er elke woensdag om 20u35 een dubbelaflevering te zien op VIJF. Programmeren maar!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.