Home Fun HEBBEN: een opblaasbare luchtmatras in de vorm van een luiaard

HEBBEN: een opblaasbare luchtmatras in de vorm van een luiaard

Lekker luieren op deze lieverd!

luchtmatras
Urban Outfitters

We weten ondertussen dat opblaasbare zwanen zó 2017 zijn. Wil je echt de show stelen tijdens je vakantie aan zee of aan het zwembad? Vlij die bikinibody dan neer in deze luchtmatras in de vorm van een luiaard. Cute!

Zwanen, flamingo’s en ander gevogelte maakten vorige zomer de internationale wateren onveilig. Dit jaar is het tijd voor een ander beestje om jouw chillomenten tijdens die hete dagen niet enkel letterlijk, maar ook figuurlijk heel cool te maken. Je kan nu namelijk in het zwembad plonzen met een luiaard!

Glimlach

Bovendien gaat het om een erg stoere luiaard, want hij draagt een hippe zwarte zonnebril op zijn guitige kopje. Als je nog niet vrolijk wordt van het zonnetje of de lekkere cocktails op vakantie, krijg je sowieso instant een glimlach op je gezicht als je kijkt naar deze schat. Hij ontvangt je met open armen en zorgt ervoor dat je net als hij urenlang kan luieren op het water.

Beste vriend

De luiaard-luchtmatras is voor 35 euronline te koop op de website van Urban Outfitters. Het is trouwens enorm makkelijk op te blazen, zodat des te meer tijd kan doorbrengen in de plastic armen van je nieuwe beste vriend.

Tekst: Herlinde Matthys

Meer summer goals

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.