Home Fun YASSS: de opnames van het tweede ‘The End of the F***ing World’-seizoen...

YASSS: de opnames van het tweede ‘The End of the F***ing World’-seizoen zijn gestart

Jessy Barden (Alyssa) deelde een foto van het script op haar Instagram.

the end of the f***king world
© Netflix

Eind augustus werd met een video al bevestigd dat er een tweede seizoen van ‘The End of the F***ing World’ zou komen. Nu zijn de opnames eindelijk gestart! Jessy Barden (Alyssa) deelde een foto van het script op haar Instagram.

Terwijl de gevoelens over een tweede seizoen van ‘The End of the F***king World‘ bij het publiek eerder gemengd zijn, zijn wij stiekem blij en vooral benieuwd naar nieuwe afleveringen. Op het einde van het eerste seizoen zagen we hoe James wegrende over het strand. Dan werd het scherm zwart en hoorden we een geweerschot.

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar

Volgens de foto van het script die Jessy Barden (Alyssa) op haar Instagramaccount deelde, zal ook het tweede seizoen gebaseerd zijn op de originele personages uit de striproman geschreven door Chuck Forsman. Of we dan ook Alex Lawther (James), zullen terugzien, is nog niet duidelijk.

View this post on Instagram

Merry Christmas. See you soon 👋🏼 @teotfw

A post shared by Jessica Barden (@jessybarden) on

Er is nog steeds geen releasedatum bekend gemaakt, maar onder haar post schreef Jessy als caption ‘Vrolijk kerstfeest, ik zie je snel’. Bij de resharepost van het officiële ‘The End of the F***king World’-Instagramaccount staat er ook ‘en een f***king gelukkig Nieuwjaar’ te lezen. Het eerste seizoen ging van start op Netflix in januari 2018. Dus het is goed mogelijk dat we het tweede seizoen ook rond december 2019/januari 2020 zullen kunnen bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.