Home Celebs Peter Van de Veires valse versie van ‘My Heart Will Go On’...

Peter Van de Veires valse versie van ‘My Heart Will Go On’ op blokfluit is hilarisch en héél herkenbaar

Peter Van de Veire
Foto: YouTube MNM

Geen idee hoe de lessen M.O. er op jouw school aan toe gaan, maar wij op de redactie herinneren ons nog heel goed de gênante maar o zo grappige lessen blokfluit uit onze schooltijd. Peter Van de Veire mocht die tijd even herbeleven in het Marathonradiohuis van MNM en Sander Gillis ging bijna dood van het lachen.

Jas We Can!

Marathonradio-presentatoren Peter, Sander en Julie krijgen bij het begin van hun shift telkens een opdracht uit de ‘Jas We Can’, een soort doktersjas die samen met de microfoon doorgegeven wordt. Peter Van de Veire leerde zo al een stukje rappen uit een lied van Lil’ Kleine, en Julie maakte #appelflap trending op Twitter. De opdracht die Peter Van de Veire maandag kreeg, maakt ons nostalgisch: hij mocht hét ‘Titanic’-lied op blokfluit leren spelen. Net als in de les, zorgde dat in het Marathonradiohuis in Leuven voor heel wat valse noten en een slappe lach.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer grappige video’s: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.