Home Fun NOOO: ‘s werelds grootste YouTuber PewDiePie stopt in 2020 een tijdje met...

NOOO: ‘s werelds grootste YouTuber PewDiePie stopt in 2020 een tijdje met video’s maken

'Mijn besluit staat vast. Ik ben moe.'

PewDiePie
© Getty

Slecht nieuws voor de fans van PewDiePie. De Zweedse YouTuber neemt een break van video’s maken. Dat kondigde hij zopas zelf aan in een recente video.

PewDiePie heeft 102 miljoen subscribers en is daarmee de populairste YouTuber ter wereld. Toch is succes ook niet alles. Dat is nu nog maar eens gebleken nadat Felix Kjellberg heeft aangekondigd een break te nemen van video’s maken. En die pauze gaat in begin volgend jaar.

‘Ik neem een pauze van YouTube. Volgend jaar. Ik wilde het al op voorhand vertellen, want mijn besluit staat vast. Ik ben moe. Ik voel me heel moe. Ik weet niet of je het merkt (lacht). Zodat je het weet: begin volgend jaar zal ik weg zijn voor een tijdje. Ik leg het later nog uit, maar ik wilde jullie al waarschuwen’, aldus PewDiePie.

Knoop doorgehakt

Op 19 augustus 2019 stapte Felix in het YouTuber in het huwelijksbootje met Marzia Bisognin (nu Kjellberg). In die zomermaand gaf hij toen ook al aan dat een pauze geen slecht idee zou zijn. Nu heeft hij de knoop dus doorgehakt. Hopelijk is de break ook effectief maar tijdelijk! De boodschap aan zijn fans zie je in de video hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.