Home Fun Pommelien Thijs, Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie brengen ‘Tranen’ uit

Pommelien Thijs, Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie brengen ‘Tranen’ uit

Het is een moderne versie van Clouseaus nummer 'Passie' uit 1995.

pommelien thijs tranen
© Nikki van Toorn

Dat Pommelien Thijs goed bezig is, is een understatement. Naast haar rol als Caro in ‘#LikeMe’, speelt ze ook mee in de Netflixfilm ‘De Familie Claus’, wordt haar duet met Jaap Reesema ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ overal in België en Nederland grijs gedraaid en nu brengt ze ook een collab uit met Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie.

Tranen‘ is een moderne versie van Clouseaus breakup song uit 1995Passie‘. Pommelien Thijs nam de zang voor haar rekening, Kraantje Pappie de rap en dj-trio Kris Kross Amsterdam uiteraard de muziek en de beats. Vorige week teasede de ‘#LikeMe’-actrice de collab al op Instagram met onderstaande cover art.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pommelien spreekt alvast vol lof over het lied en de samenwerking. ‘Met deze versie heeft echt iedereen zijn eigen ding kunnen doen. De boodschap die Clouseau in ’95 al bracht blijft in deze versie even sterk. KKA en Kraantje Pappie zijn ongelooflijke artiesten en ook nog eens heel fijne mensen. Het kon niet anders dan leuk worden.’

Hart onder de riem

Met de Vlaams-Nederlandse single steken de drie artiesten iedereen een hart onder de riem en brengen ze een hoopvolle boodschap over. Er werd ook meteen een bijhorende videoclip gelanceerd die je hieronder kan bekijken terwijl je naar het emotionele lied luistert.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.