Home Fun ZIEN: prachtige trailer van ‘Mowgli’: ‘Ik ben geen mens, maar ook geen...

ZIEN: prachtige trailer van ‘Mowgli’: ‘Ik ben geen mens, maar ook geen wolf’

De film kan je vanaf 7 december bekijken op Netflix.

Mowgli
Netflix

Netflix zendt binnenkort ‘Mowgli’ uit, een film geïnspireerd op een van onze favoriete Disneyklassiekers ‘The Jungle Book’. Wij tonen jullie alvast de officiële trailer.

Disney goot ‘The Jungle Book’ al eens in een ander jasje en die live-actionverfilming kwam in 2016 uit. Het was een mooie feelgoodfilm waar we met veel plezier naar keken. Andy Serkissmeet zich op hetzelfde verhaal en zijn versie van de beroemde Disneyklassieker heet ‘Mowgli’.

De film is een pak duisterder dan zijn voorganger en is daardoor duidelijk niet enkel op kleine kinderen gericht. ‘We maakten een diepere film met donkerdere thema’s en enge momenten‘, aldus de regisseur. De film toont hoe een jongen gevangen zit tussen twee werelden. Mowgli werd als wees achtergelaten in de wildernis waar hij opgevoed werd door een roedel wolven. Hij voelde zich echter nooit volledig thuis in de jungle, maar ook niet in de beschaafde wereld.

Avontuurlijke zoektocht naar zichzelf

In ‘Mowgli’ trotseert hij de gevaren van het dieren- én het mensenrijk in een avontuurlijke zoektocht naar zichzelf. De 14-jarige acteur Rohan Chand zet de fantastische hoofdpersonage neer. De cast bestaat verder uit grote namen zoals Cate Blanchett, Christian Bale, Benedict Cumberbatch en Naomi Harris.

Netflix kocht de film van Warner Bros en de online streamingdienst zal ‘Mowgli’ uitzenden vanaf 7 december. Hieronder kan je de prachtige trailer bekijken. Wij kunnen al niet meer wachten!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.