Home Fun ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale vervoegt de ‘Riverdale’-cast dan toch niet

‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale vervoegt de ‘Riverdale’-cast dan toch niet

Volgens geruchten zou er wel een andere 'Pretty Little Liars'-acteur in het derde seizoen te zien zijn.

Lucy Hale
Foto: Instagram @lucyhale

Toen Lucy Hale vorig jaar een reactie plaatste op een van Madelaine Petsch‘ foto’s, leek het wel even dat de actrice de cast van ‘Riverdale‘ zou vervoegen. Nu zijn die geruchten weer opgedoken, maar de ‘Pretty Little Liars‘-actrice drukte ze heel snel de kop in. Boeeeh 😪.

Ons hart maakte eventjes een vreugdesprongetje toen we hoorden dat Lucy Hale een rol zou krijgen in ‘Riverdale‘. Nu blijkt dat helemaal niet te kloppen. De ‘Life Sentence‘-actrice maakte dat klaar en duidelijk in een tweet: ‘Er doet een gerucht de ronde dat ik de cast van ‘Riverdale‘ vervoeg. Niet waar. Ik hou van de show, maar het is niet waar.’

Riverdale meets Rosewood

Toch lijkt het dat onze dromen voor een Riverdale meets Rosewood misschien nog kunnen uitkomen. Het gerucht dat iemand van de ‘PLL’-cast naar ‘Riverdale’ komt, doen namelijk nog steeds de ronde. Een Twitteraccount onthulde dat nieuws namelijk in een tweet.

Tyler Blackburn

Gaat het om een flauwe grap of klopt het echt? Zou dat dan nog steeds over Tyler Blackburn gaan? Of iemand helemaal anders? Hopelijk weten we het snel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.