Home Fun Lucy Hale over ‘Pretty Little Liars’-film: ‘Alles is mogelijk’

Lucy Hale over ‘Pretty Little Liars’-film: ‘Alles is mogelijk’

De 'Katy Keene'-actrice bracht het idee van een film ook nog eens aan tijdens de 'PLL'-reünie.

pretty little liars
© Freeform

Lucy Hale had onlangs een virtueel interview met Entertainment Tonight. En daar kwam een ‘Pretty Little Liars’-film ter sprake. Want in deze gekke tijden kan volgens de ‘Katy Keene’-actrice alles!

Voor je een gat in de lucht springt van enthousiasme. Nee, er is geen ‘Pretty Little Liars‘-film in de maak. Maar Lucy Hale sluit het idee alleszins niet uit. In een video-interview met Entertainment Tonight sprak ze over hoe ze de lockdown volhoudt (die in Los Angeles ondertussen verlengd is tot augustus) en over de serie ‘Katy Keene‘ waarin ze de hoofdrol speelt.

Ze heeft het ook over haar vorige project, namelijk ‘Pretty Little Liars’. Afgelopen vrijdag vond er namelijk een virtuele reünie voor een goed doel plaats waarover ze het volgende zei: ‘Er is zoveel gebeurd. Er zijn baby’s en huwelijken en ik kan niet wachten om bij te praten.’

Tijdens het interview kwam ook een ‘Pretty Little Liars’-film ter sprake en daarover had Lucy het volgende te zeggen. ‘Weet je, we zitten in een quarantaine waarvan we dachten dat die maar enkele weken zou duren. Alles is mogelijk op dit moment. Ik sluit niks uit. Ik heb het gevoel dat er iets meer tijd over moet gaan. We zouden er meer uithalen als we tien jaar later zijn. Hoewel ik het gevoel heb dat ze een spin-off of iets daarvoor zullen doen. Ik ben zo beschermend over de serie dus als de tijd komt dat ze het willen doen met een nieuwe cast ik het zal moeten produceren, want ik ben er te beschermend over’, vertelt Lucy al lachend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘PLL’-reünie

Dit was trouwens niet het enige moment dat een film ter sprake kwam. Tijdens de reünie met Ashley Benson, Troian Bellisario, Tyler Blackburn, Ian Harding, Shay Mitchell, Janel Parrish, Sasha Pieterse en Marlene King afgelopen vrijdag bracht Lucy de film ter sprake. ‘Wanneer ga je terug naar “Pretty Little Liars”? We hebben het al 3 jaar geleden afgerond, maar ze (de fans, red.) houden er ontzettend veel van. Ik krijg altijd de vraag wanneer we een film gaan maken. Mensen denken altijd dat we een film gaan maken, ik denk dat we het gewoon moeten doen.’ Yes Marlene, kan dit geregeld worden, alstublieft?!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.