Home Fun ‘Riverdale’-maker zou met een ‘Pretty Little Liars’-reboot komen

‘Riverdale’-maker zou met een ‘Pretty Little Liars’-reboot komen

Het zou rond een gloednieuw verhaal en nieuwe personages draaien.

pretty little liars reboot
© Freeform

Schitterend nieuws voor de fans van ‘Pretty Little Liars’! Drie jaar nadat de laatste aflevering werd uitgezonden, is er nu sprake van een reboot van de populaire serie. En daaraan zou niemand minder dan ‘Riverdale’-maker Roberto Aguirre-Sacasa meewerken.

Zeven seizoenen lang volgden we de avonturen van Aria, Hanna, Emily, Spencer en Alison op de voet. Na ‘Pretty Little Liars‘ kwam er ook een spin-off ‘The Perfectionists‘, maar die werd na een seizoen al gecancelled. Nu zou er volgens The Hollywood Reporter een reboot komen van het originele tienerdrama.

En volgens anonieme bronnen zou Roberto Aguirre-Sacasa, maker van ‘Riverdale’ en ‘Chilling Adventures of Sabrina’, dat project op zich nemen en het script schrijven. Deze ‘Pretty Little Liars’ zou rond een nieuw verhaal en nieuwe personages draaien. Het nieuws werd door Warner Bros. TV nog niet bevestigd. Het is nog niet duidelijk op welk netwerk en wanneer deze reboot zou verschijnen als die er effectief komt. Volgens bronnen wordt er wel naar HBO Max gekeken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.